Mjød og Mjød-Spiritus

Som du måske allerede ved, brygger vi vores egen mjød, den sælges i 0,7 liters flasker.

Men som du nok ikke ved, så har vi fået destilleret et af vores mjød bryg og på den måde fået skabt et spændende produkt, som måske er en brændevin, en dram, en likør, det bestemmer du helt selv, prøv den før din nabo! Vi kalder den: FloraSpirit – RAW

Køb dem i vores webshop, klik her!

Læs mere om vores mjød produkter her:

FloraSpirit – RAW

Med honning produceret på Sydsjælland,
fermenteret i Ringsted. Destilleret og tappet i Roskilde – præsenterer vi FloraSpirit – RAW, et unikt dansk produkt. FloraSpirit – RAW er en spiritus som ingen anden, hvor de mange
aromaer og smagsnoter fra honningen trænger igennem, uden den tunge sødme der ellers følger med.
FloraSpirit – RAW er en ufiltreret, kolonne
destilleret spiritus, der ikke er fadlagret, den fremstår derfor klar i farven, men stadig med en uhørt kompleks smagssammensætning.
FloraSpirit – RAW smager som intet andet og vi anbefaler derfor tre små tårer for at få den fulde forståelse for produktet.
FloraSpirit – RAW består udelukkende af vand, honning og godt håndværk.

Alle FloraSpirit – RAW flasker kommer i et flot gaverør!

Indhold 35 cl * Limited Edition * Alc. 54 % vol

Dagmars Humle Mjød er et forsøg på at lave en mjød, som ikke er alt for sød og alkohol tung.
Mjød må ikke forveksles med øl, som brygges på korn. Mjød laves grundlæggende af tre ingredienser: honning, vand og gær. Derudover kan mjød være smagt til med krydderier, frugt, eller humle og det er tilfældet i Dagmars humle mjød, som har gæret sammen med en dejlig frisk humle.
Mjød er fremragende som dessertvin, det kan til enhver tid erstatte både Portvin og Sherry, som jo er de normale dessertvine der serveres.
Mjød kan også blandes med flere forskellige drikke, her er blot nogle eksempler:
Lige dele Mjød, Øl og Æblecider blandes.
Mjødøl, er en blanding af 2 dele Øl og 1 del Mjød
Tilsæt mjød til din yndlingsthe.
Stærk mjød, 2 dele mjød og 1 del brændevin.
Tør champagne/hvidvin kan tilsættes mjød.
Brygget af vand, honning, humle og gær.
Dagmars Bær Mjød er et forsøg på at lave en mjød, som ikke er alt for sød og alkohol tung.
Mjød må ikke forveksles med øl, som brygges på korn. Mjød laves grundlæggende af tre ingredienser: honning, vand og gær. Derudover kan mjød være smagt til med krydderier, humle, frugt, eller bær og det er tilfældet i Dagmars bær mjød, som har gæret sammen med en masse forskellige bær.
Mjød er fremragende som dessertvin, det kan til enhver tid erstatte både Portvin og Sherry, som jo er de normale dessertvine der serveres.
Mjød kan også blandes med flere forskellige drikke, her er blot nogle eksempler:
Lige dele Mjød, Øl og Æblecider blandes.
Mjødøl, er en blanding af 2 dele Øl og 1 del Mjød
Tilsæt mjød til din yndlingsthe.
Stærk mjød, 2 dele mjød og 1 del brændevin.
Tør champagne/hvidvin kan tilsættes mjød.
Brygget af vand, honning, bær og gær.