Brygger for en dag

Bliv brygger (og kok) for en dag:

Forud for brygdagen: Vi bliver enige om hvilken øl/ales vi vil brygge.

Program på brygdagen:
Kl. 8.00 Kort intro og lidt startrengøring – vi starter præcis.
Kl. 8.30 Malt gøres klar og brygning(mæskning) påbegyndes
Kl. 9.00 Morgenkaffe og en bid brød + snak om råvarer og brygning
Kl. 10.00 Brygningen fortsættes og vi sætter aftenmaden i gang, hvilket naturligvis er ko braiseret i Dagmar øl.
Kl. 11.00 Formiddagsøl + Øl Teorier
Kl. 11.45 Brygningen fortsættes
Kl. 13.00 Frokost
Kl. 13.30 Brygningen fortsættes
Kl. 17.00 Brygningen afsluttes, Slut rengøring.
Kl. 18.00 Vi spiser en afsluttende middag i bryghuset med mad lavet med og til øl.
(Tidspunkter er i høj grad vejledende)

Vi laver sideløbende et forsøgsbryg på ca 20 liter – type aftales ligeledes forud.

Du skal møde op i rent tøj der kan tåle at blive beskidt og som risikerer at blive plettet af rengøringsmidler. Deltagelse sker på eget ansvar og bryggerens anvisninger skal følges.

Deltagerne står for brygning af begge bryg samt madlavning – alt sammen under instruktion og vejledning fra bryggeren.

Der brygges ca. 500 liter øl og bryggeriet står for efterfølgende gæring, omstikning, modning og tapning på flasker eller fustager after aftale. Deltagerne får efter endt gæring og tapning 800 flasker øl til deling (eller tilsvarende mængde på fustager). Desuden er forplejning og øl på brygdagen inkluderet i prisen. Det øl i brygger er til jeres eget brug og må ikke efterfølgende gøres til genstand for videre handel.

Prisen for ovenstående arrangement alt incl. er DKK 18.000 inkl moms. Betaling ved tilmelding refunderes kun hvis seminaret bliver aflyst af bryggeriet. Betaling refunderes med 50% hvis arrnagementet aflyses af rekvirent eller brygget er udrikkeligt på grund af infektion eller lign. Antal deltagere mellem 5 og 10.

Kontakt os og hør nærmere på: smag@dagmarbryggeriet.dk eller tlf. 41 17 55 66